Kroppedal Museum

Museet er midlertidig lukket

Kroppedal Museum holder lukket fra august 2018 – 15. marts 2019.


På grund af ombygning og etablering af ny udstilling holder Kroppedal Museum lukket fra 6. august 2018 til 15. marts 2019.

På Kroppedal Museum er vi i fuld gang med at gøre museet klar til ny udstilling om vikingerne på Vestegnen. Udstillingen åbner 1. marts 2019.
I samme ombæring laver vi ny museumsbutik og velkomstområde, og derfor er vi beklageligvis nødsaget til at holde museet lukket i en længere periode.

Vi glæder os til at byde dig velkommen fra 15. marts 2019 og håber du i mellemtiden vil holde dig orienteret her på hjemmesiden og på facebook om alle de aktiviteter vi tilbyder i lukkeperioden. Det er nemlig stadig muligt at besøge museet i forbindelse med særarrangementer som fx Stjerneaftener (fra oktober), foredrag, ferieaktiviteter for børn i skoleferierne, guidede ture i landskabet omkring museet , undervisningsforløb m.m.
Det er også stadig muligt for skoler at få omvisning i Ole Rømer-udstillingen. Kontakt da museumsinspektør Lars Occhinero på email: lars.occhionero@kroppedal.dk

I tilfælde af yderligere spørgsmål om museet, skriv til kontakt@kroppedal.dk