Kroppedal Museum

Book en omvisning eller et foredrag

Er I en større gruppe, en forening, eller et privat selskab, tilbyder Kroppedal Museum både omvisninger, byvandringer og foredrag. Det kan foregå på museet, på lokalarkiver eller i bymiljøerne på Vestegnen.

 

Omvisninger

Kroppedal tilbyder omvisninger i museets særudstillinger og faste udstillinger. Efter aftale leverer museet også omvisninger på engelsk.

Stjerneaftener
Stjerneaftener på Kroppedal Museum afholdes i samarbejde med Københavns Astronomiske Forening. Arrangementerne rummer dels stjernekigning med Danmarks næststørste kikkert og et kort astronomisk foredrag med skiftende temaer.

Bemærk: Stjerneaftener tilbydes kun i perioden fra oktober til marts. Der er særpris på dette arrangement med max. 30 deltagere – pris 1800 kroner inkl. moms.

Fyrsten fra Ishøj
Få en bred introduktion til de mange rige gaver den rige fyrste fra Ishøj og hans slægtninge fik med i graven. Hør også den dramatiske historie om, hvordan han endte sine dage, og om hans kontakter til Romerriget.
Målgrupper: Børnefamilier, unge fra 12 år, studerende, voksne.
Sted: Bredekærgård i Ishøj.

Rundt om Ole Rømers liv
Få en bred introduktion til Ole Rømers opdagelse af lysets tøven og hans mange opgaver.
Målgrupper: Unge fra 12 år og voksne. Sted: Kroppedal Museum

Ole Rømer – Kongens videnskabsmand og tjener
Få en dybere indsigt i Ole Rømers videnskabelige resultater og hans virke som embedsmand under enevælden.
Målgrupper: Studerende, gymnasier, voksne. Sted: Kroppedal Museum

Vejen forbi… L.A. Ring i Høje-Taastrup Kommune
Få en bred introduktion til L.A. Rings motiver af veje og åbne landskab og hans liv i Baldersbrønde.
Målgrupper: Unge fra 12 år, studerende, voksne
Sted: Blaakildegaard i Taastrup.

Keramik i Høje – Taastrup Kommune
Få en bred introduktion til keramik og teglværker i Høje-Taastrup Kommune og hør om Danish Modern Design med Quistgaard, Bjørn Wiinblad, m.fl.
Målgrupper: Unge fra 12 år og voksne. Sted: Blaakildegaard i Taastrup.

Thorsbro Vandværk og vandets vej
Få en omvisning på Thorsbro Vandværk og hør om, hvordan Københavns Kommune har sikret rent drikkevand til borgere i København og omegn siden 1908. Oplev de gamle dieselmotorer fra 1932 og hør om arbejdslivet på værket.
Målgrupper: Unge fra 12 år og voksne. Sted: Thorsbro Vandværk i Thorslund i Ishøj.

Priser for omvisninger
Gratis adgang på hele Kroppedal Museum og udstillingssteder – også til særudstillinger.
Omvisning af grupper á 1 times varighed – max. 30 deltagere – 950 kr. inkl. moms (uden for museets åbningstid kommer et tillæg på 400 kr. inkl. moms).
Efter aftale tilbyder vi frokost, the, kaffe og kage i mødesalen på Kroppedal Museum til rimelige priser. Se pris for leje af lokalet nedenfor.

Forudbetaling kan ske til museets konto: Danske bank reg:  3129  konto  3129609281

Praktiske informationer
For bestilling og yderlig information, kontakt venligst butiksansvarlig Inge Vest-Andersen: tirsdag til fredag kl. 12-16 på tlf. 43 30 30 23 eller pr. e-mail til inge.vest-andersen@kroppedal.dk

Book et foredrag

Det er muligt at booke et foredrag eller en byvandring med en museets museumsinspektører eller arkivarer , som afholdes i jeres forening eller andetsteds. Byvandringer finder naturligvis sted til fods – fx. i Herlev, Albertslund, Ishøj, Taastrup eller Hedehusene.

Priser
For Albertslund, Herlev, Ishøj og Høje-Taastrup kommuner kan der indgås særlige aftaler med de lokalhistoriske foreninger og andre foreninger/institutioner.

Øvrige foreninger eller private selskaber: 990 kr. inkl. moms  for 1 time eller 1990 kr. inkl. moms for 2 x 45 minutters foredrag eller byvandring (dertil kommer kørsel).

Forudbetaling kan ske til museets konto: Danske bank reg:  3129  konto  3129609281

Praktiske informationer
For bestilling og yderlig information, kontakt venligst butiksansvarlig Inge Vest-Andersen: tirsdag til fredag kl. 12-16 på tlf. 43 30 30 23 eller pr. e-mail til inge.vest-andersen@kroppedal.dk

Book mødelokale/festlokale

Kroppedal har et mødelokale med plads til 80 mennesker ved foredrag og 50 mennesker ved møder eller spisning. Efter aftale tilbyder vi frokost, the, kaffe og kage til rimelige priser.

Pris
Du kan leje mødelokalet for 400 kr. inkl. moms/pr. time i museets åbningstid og for 600 kr. inkl. moms/pr. time uden for museets åbningstid.
Aftal særskilt pris for at få stillet lærred, projektor og trådløs internetforbindelse til rådighed.

Forudbetaling kan ske til museets konto: Danske bank reg:  3129  konto  3129609281

 

Praktiske informationer
For bestilling og yderlig information, kontakt venligst butiksansvarlig Inge Vest-Andersen: tirsdag til fredag kl. 12-16 på tlf. 43 30 30 23 eller pr. e-mail til inge.vest-andersen@kroppedal.dk