Kroppedal Museum

Ledige stillinger

Regnskabsansvarlig

Kroppedal Museum søger en Regnskabsansvarlig med solid erfaring.
Har du lyst til at arbejde i en dynamisk og spændende kulturinstitution, hvor vi brænder for kulturhistorien og værdsætter et godt socialt arbejdsliv? Har du evnen til at lytte og erfaringen til at styre alle dele af museets økonomi? Så er jobbet som Regnskabsansvarlig på Kroppedal Museum givetvis noget for dig.

Jobbet:
Kroppedal Museum søger en Regnskabsansvarlig der kan varetage den daglige regnskabsstyring af museets økonomi på alle niveauer, fra den daglige bogføring – med alt fra fakturering og bilag til debitor- og kreditorhåndtering, moms, løn (funktionærer samt timelønnede), budgetlægning samt økonomisk sags- og projektstyring i samarbejde med arkæologerne.

Bogholderiet har i en periode været outsourcet, men skal nu tilbage in-house og det er derfor vigtigt at du i den proces er lyttende og proaktiv. Gode samarbejds- og kommunikationsevner er afgørende foruden at du skal være en habil bruger af Excel.
Vi arbejder med systemer som e-conomic, batchflow samt dataløn – erfaring foretrækkes, men er ikke et krav.
Da stillingen er nyoprettet, vil du kunne være med til at sætte dit eget præg på jobbet og dermed forme din hverdag.

Stillingen er 25 timer ugentligt, og aflønnes efter HKs overenskomst med bl.a. en favorabel pensionsordning.
Spørgsmål om stillingen rettes til museumschef Mads Thernøe på tlf. 43303002

Om Kroppedal Museum:
Kroppedal Museum er et statsanerkendt museum med en kompleks økonomi. Vi modtager offentlig støtte fra stat og kommuner, og har en betragtelig indtjening fra bygherrefinansieret arkæologi samt eksternt finansierede forsknings- og formidlingsprojekter. Det er derfor vigtigt at du arbejder struktureret og omhyggelig og har gode samarbejdsevner.

Om dig:
Du har en faglig relevant uddannelse og en solid erfaring som bogholder. Du har evnen til at fokusere på flere opgaver på en gang. Har blik for detaljerne, samtidigt med at du kan bevare overblikket.

Send din ansøgning med cv og andre relevante dokumenter via Ofir
Vi indkalder til samtaler løbende og stillingen ønskes besat fra 1. januar 2020.