Kroppedal Museum

Naturcenter Herstedhøje

Udstillingen ”Vestskoven er borgernes skov” handler om skovens tilblivelse og brug. Udstillingen markerer samtidig et samarbejde mellem Naturcenter Herstedhøje og Kroppedal Museum.

Vestskoven fyldte 45 år i marts 2012. 45 år er måske ikke meget for en skov, men Vestskoven rummer allerede flere generationer af træer. Vestskoven er en rekreativ statsskov udformet af landskabsarkitekter og forstfolk. Frem for alt er det dog borgernes skov, der nu også har benyttet denne gennem flere generationer. I kommunerne Albertslund, Ballerup, Glostrup, Høje-Taastrup og Egedal har man haft stor interesse i skovens anlæggelse som rekreativt område.

Vi har brug for hjælp

Naturcenter Herstedhøje og Kroppedal Museum åbner med denne udstilling ikke mindst for et samarbejde med Vestskovens brugere. Over de næste 5 år frem til 50 års jubilæet indsamler vi historier og ting, der handler om brugen af Vestskoven. Vi bringer historierne i skiftende udstillinger på Naturcenteret. Det kunne dog også være spændende at oprette en facebookgruppe, eller lave aktiviteter i skoven eller noget helt andet? Det håber vi, at I, Vestskovens brugere, vil hjælpe os med.

Praktiske informationer

Naturcenter Herstedhøje
Herstedhøje Allé 1
2620 Albertslund
Tlf. 43470203

Udstillingen har åbent:
Mandag-torsdag 9-15
Fredag 9-14
Weekend/helligdage 10-16. I sommerperioden 10 – 17
Gratis adgang

Café

Vi ser frem til at I kontakter os
Centerleder Henrik Søfelt Jørgensen, Naturcenter Herstedhøje hsj@nst.dk
Arkivassistent Jens Kjær Nielsen, Lokalhistorisk Arkiv Albertslund/Kroppedal Museum jens.nielsen@kroppedal.dk