Kroppedal Museum

Hugin & Munin Klubben

 

Er du mellem 8 og 14 år, og er du tosset med gode historier og gamle fund? Så er børneklubben Hugin & Munin på Kroppedal Museum lige noget for dig.

Hvad er Hugin & Munin-klubben?
Hugin og Munin er navnet på de to spionravne, der i den nordiske mytologi, underretter Odin om, hvordan det går nede på Jorden. Men det er også navnet på Kroppedal Museums klub for børn med interesse for historie og arkæologi.
I Hugin & Munin-klubben gør vi det underholdende og sjovt at tage fortiden alvorligt. Klubben er for børn mellem 8 og 14 år, og som medlem (ravneunge) kommer du med på en masse spændende historiske ture og arrangementer.
Og du får også mulighed for at deltage i en vaskeægte arkæologisk udgravning. Nogle gange inviterer vi også dine forældre og søskende med.
Mugin & Munin-klubben har eksisteret i over 20 år og arrangerer ture over hele Sjælland. Vi holder til på Kroppedal Museum i Taastrup.

Bliv Ravneunge
Det koster kun 250 kr. om året at være medlem (ravneunge) i Hugin & Munin-klubben.
Som ravneunge får du:
• Mulighed for at prøve ting, du ellers aldrig kan opleve.
• En masse gode venner, som også interesserer sig for historie.
• Mulighed for at deltage i en arkæologisk udgravning
• En masse sjove og spændende historier fra fortiden.

Tilmelding til Linda Boye via: linda.boye@kroppedal.dk.

PROGRAM 2020

Tirsdag den 28. januar 

Intromøde og forældreaften på Kroppedal Museum. Vi skal høre om efterårets stjernehimmel og med, med lidt held, se på himlen med vores observatorium.

..

Baggrund for Hugin & Munin Klubben

Klubben blev i sin tid startet på Nationalmuseet, men har i dag spredt sig til hele landet, hvor de lokale afdelinger almindeligvis har tilknytning til det lokale museum.

Hugin & Munin Klubben på Vestegnen har eksisteret siden 1. december 1999. Klubben er en del af Danmarkshistorien i Vestskoven og har sekretariat på Kroppedal, som siden starten har været med i klubbens arbejde bl.a. ved at tilbyde et årligt udgravningsarrangement for medlemmerne.

De fleste arrangementer er gratis, andre koster et mindre beløb. Klubbens medlemmer orienteres om arrangementerne pr. mail.