Kroppedal Museum

Vikingernes Vinter

Ta’ med ud i Vestskoven ved Vikingelandsbyen og oplev verdens længste vikingebro- og vej. I vinterferien afholder vi særlige børneaktiviteter for hele familien om ’Vikingernes vinter’ med både bål, jagt og bueskydning. Arrangementet er målrettet børn fra 8 år og op, samt deres forældre eller bedsteforældre.

Det er vinter på Storgården i Vikingelandsbyen og storbonden forbereder et vintergilde for de bygmestre, som har bygget hans store Vikingebro. Han vil gerne invitere bygmestrene på jagt inden gildet, derfor har han brug for en gruppe trælle som er dygtige til at opspore skovens dyr og til at jage dem med bue og pil. Trællene skal også være gode til at lave ild til madlavning og varme. Et af vikingernes vigtigste redskaber var ildstålet, men det kræver håndelag og en god fyrsvamp at få tændt et godt bål – og mon ikke der bliver tid til fortælling af en rigtig vikingesaga rundt om bålet.
Vi glæder os til at se jer!

Arrangementet er gratis når entréen til Kroppedal Museum er betalt. Entréprisen er 50 kr. for voksne og gratis for børn og unge under 18 år.

Man kan med fordel gå med op på musset og opleve vikingeudstillingen ‘Hver dag er en kamp’ efter turen.

HVORNÅR?

18. februar 2020 fra kl. 12:00 – 15:00

FOR HVEM

Børnefamilier (børn fra 8 år og op)

HVOR

Vikingelandsbyen

Ledøjevej 35

Albertslund, 2620 Danmark

+ Google Map

Pris

50 kr.

Spørgsmål og tilmelding

For yderligere spørgsmål og tilmelding kontakt

Naturvejleder Kristian Jepsen

E-mail: kristian.jepsen@kroppedal.dk

Tlf. 3012 3985

se også https://vikingebro.dk/event/vikingernes-vinter-2/