Kroppedal Museum

Corona retningslinjer på Kroppedal Museum

Tycho Brahe med mundbind. Corona retningslinjer

Kroppedal Museum overholder de gældende Corona retningslinjer

På Kroppedal Museum ønsker vi at alle kan få en god oplevelse i trygge rammer. Vi overholder derfor de Corona retningslinjer sundhedsstyrelsen har udstukket til kulturinstitutioner. En oversigt over disse kan findes på Organisationen Danske Museers hjemmeside.

Håndhygiejne

På museet vil der være håndsprit tilgængeligt flere steder igennem udstillingerne samt mulighed for grundig håndvask på vores toiletter. Vi opfordrer alle vores gæster til at benytte disse muligheder ofte.

Vi gør vores gæste-toiletter rent flere gange dagligt samt desinficerer kontaktflader (håndtage mv.) ofte. På toiletterne vil der være sprøjteflasker med desinficerende middel vi opfordrer vores gæster til at bruge.

Antalsbegrænsning

For at skabe god plads mellem vores gæster, kan vi maksimalt tage imod 25 besøgende ad gangen. Vores udstillingslokaler er af varierende størrelse, og vi opfordrer derfor til at der maks. er 4 gæster i hvert rum. Ellers opfordrer vi til at holde 1 meters afstand til andre gæster og medarbejdere samt 2 meters afstand til personer som er i øget risikogrupper eller ved øget risiko for dråbesmitte.

Mundbind

Fra torsdag d. 29. oktober 2020 frem skal alle gæster, over 12 år og som ikke er undtaget, bære mundbind/maske eller visir. Det vi være muligt at købe et mundbind i vores butik til 5 kr. hvis man ikke skulle have et med selv.

Rundvisninger, skoletjeneste og andre arrangementer

For at overholde forsamlingsforbuddet og afstandskravene har vi sat en grænse på 8 personer til vores rundvisninger.

Skoleklasser er undtaget forbuddet. Her opfordrer vi til at besøge os udenfor vores normale åbningstid. Andre særlige forhold overfor skoleklasser kan læses under Skolebesøg.

Stjerneaftner og foredrag, hvor gæster sidder ned, med alles ansigt rettet mod samme sted, er også undtaget forsamlingsforbuddet. Man skal dog stadig bære maske/visir med mindre man sidder ned. Når arrangementet ikke foregår siddende, vil vi dele evt. grupper større end 10 op så de overholder forsamlingsforbuddet. For at sørge for at der er god plads, har vi sænket det maksimale deltagerantal. Det betyder også at man ikke kan købe biletter i døren. Se mere under de enkelte arrangementer: Stjerneaftner

Hjælp os med at gøre besøget trygt

  • Hvis du har symptomer (selv milde symptomer) bliv hjemme
  • Vask hænder og brug håndsprit ofte
  • Hold 1 meters afstand til andre gæster, og 2 meters afstand ved øget risiko for dråbesmitte eller er i nærheden af personer i øget risikogrupper
  • Brug mundbind eller visir når du er indendørs

Hjælp os med at dokumentere disse historiske tider

Vi opfordrer også meget gerne alle til at hjælpe os med at dokumentere disse Corona-tider. Se mere på Få din Corona-hverdag på museum