Kroppedal Museum

Museumsbutik

Er du interesseret i arkæologi, kulturhistorie, astronomi eller lokalhistorie, eller skal du finde en gave til én som er?

I museumsbutikken på Kroppedal finder du et bredt udvalg af varer til både børn og voksne. Der er ting til en tier, og der er udsøgte museumsglas og smykker. Men primært varer, der relaterer sig museets aktuelle udstillinger – henholdsvis vikingetid og astronomi. Fx udbyder butikken fortiden håndlavede unikakopier af vikingetidens skåle, æsker, skamler og skeer, produceret af museets egne vikingekyndige håndværkere.

Til museumsbesøget eller til skovturen kan du købe kaffe, the, vand, kage, is og slik.

I butikken kan du betale kontant, mobilepay eller med dankort.

 

Bliv inspireret

Bøger med arkæologi, astronomi, lokal- og kulturhistorie til både børn og voksne.

Kopier af historiske glas og karafler fundet ved arkæologiske udgravninger i Nordeuropa og Danmark. I butikken kan der blandt andet købes et sæt håndlavede kopier af de flotte cirkusbægre, som fyrsten fra Torslunde havde med sig i graven.

Kopier af smykker fra oldtiden og renæssancen, lærerigt historisk og videnskabeligt legetøj samt plakater og postkort, skovmjød fra Mjødgård og meget andet.

 

Praktiske informationer

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte butiksansvarlig Inge Vest-Andersen på tlf. 43 30 30 21 eller inge.vest-andersen@kroppedal.dk