Planetarium

Kom med på en tur ud i rummet

Det mobile miniplanetarium

Nok ligner det en mellemting mellem en hoppeborg og en oppustelig lunge i unaturlig størrelse, men indvendigt åbner sig et univers af uendelighed og funklende stjerner. Kroppedals ‘miniplanetarium’ rykker ud på bestilling og tager gæster i alle aldre med på en tur i ud i rummet. Miniplanetariet kan med lethed opstilles i en gymnastiksal, i et storcenter, i aulaen eller andre steder med højt til loftet.

“Min datter på 5 år besøgte i går miniplanetariet, hun var helt oppe under skyerne, da hun kom hjem. Det havde været en fantastisk oplevelse og hun fortalte gladeligt om de planeter hun havde set og så følelsen af, at flyve gennem hele vores solsystem. Vi takker for en fantastisk oplevelse til vores lille pode.” . Karina, mor

Miniplanetariet fungerer som et rumskib og en tidsmaskine. I kan observere, hvordan stjernehimlen ser ud på forskellige tidspunkter og fra forskellige steder, og dermed se hvilke interessante ting I skal holde øje med på himlen. Ud over dette giver planetariet mulighed for at flyve ud i universet, og besøge solsystemets planeter, se galakser og meget mere.

Booking

Kontakt Kroppedal Museums inspektør Lars Occhionero – Tlf. 43 30 30 13 eller e-mail lars.occhionero@kroppedal.dk

Lokalekrav

Miniplanetariet kræver en gymnastiksal eller lignende rum med et jævnt gulv og højt til loftet (d: 5m, h: 3.8m) samt adgang til strømindtag. Lokalet skal reserveres med en time på hver side til opsætning og nedtagning. Ved flere på hinanden følgende dages undervisning samme sted, skal lokalet kunne aflåses og må ikke benyttes til anden undervisning mens Miniplanetariet står der.

Lejepriser

1 fremvisning: 5.950 kr. eks. moms
3 fremvisninger: 7.850 kr. eks. moms
12 fremvisninger: 16.400 kr. eks. moms

Alle priser er inkl. transport, opsætning, nedtagning og formidler.

Miniplanetariet er støttet af Friluftsrådet, Nordea Fonden og Styrelsen for Forskning og Innovation