Kroppedal Museum

Påskeferie

Forårsblomsterne pibler op overalt, og træerne i Vestskoven er lige ved at springe ud. Fårene har fået lam og hønsene har fået kyllinger. – Det er med andre ord, blevet påske igen.

 

Kroppedal Museum har haft besøg af påskeharen, men den har ikke afleveret alle sine påskeæg på museet. I stedet har den taget sig en dejlig forårstur rundt i Vestskoven, og set på alle de spændende historiske steder, som skoven rummer. Undervejs har Påskeharen tabt de fleste af sine æg, og har nu brug for alle børns hjælp til at finde dem igen.

 

Derfor har Kroppedal Museum arrangeret historisk Påskeægsløb i Vestskoven. Der er to måde at finde påskeæggene på. Enten kan man få et kort over de steder hvor påskeharen vistnok tror den har tabt sine æg, eller også kan man finde påskeæggene ved hjælp af GPS koordinater. Koordinaterne kan du også få udleveret på museet.

 

Hvis man vil på GPS- løb skal man selv medbringe en GPS eller smartphone, der kan vise koordinaterne på hvor man befinder sig. Museet kan hjælpe med at downloade en app der kan bruges.

 

Påskeharen har lavet nogle historiske spørgsmål, som den gerne vil have at børnene skal svare på. Til gengæld har den lovet at gi’ et påskeæg hvis der bliver svaret rigtigt.

 

Løbet er godt 4 km langt, og det er en god ide, at have solidt fodtøj på.

Få udleveret Påskeæg-kortet eller GPS koordinater i museumsbutikken. Det koster 10,- at deltage