Museumsbutikken

Smykker, historisk legetøj, faglitteratur og godt til ganen

I Kroppedals museumsbutik finder du et bredt sortiment af varer til både voksne og børn herunder blandt andet smykker, historisk legetøj, faglitteratur og flotte replika af museumsgenstande. Her er noget for enhver smag.

Praktiske spørgsmål
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte butiksansvarlig Inge Vest-Andersen på tlf. 43 30 30 21 eller inge.vest-andersen@kroppedal.dk

Godt til ganen

Hvis du er på skovtur, og trænger til at få fyldt depoterne op, kan du naturligvis altid købe en kop kaffe, chokolade og is – du behøver ikke at købe en entre billet.

Gaver

Hvis du mangler en gave, eller bare selv synes, at kulturhistorie er spændende, så rummer museumsbutikken blandt andet smukke kopismykker fra jernalder, vikingetiden og middelalderen i alle prisklasser. Flere af smykkerne er fundet af museets egne arkæologer. Butikken har ligeledes mange historiske kander og glas, der vil pynte på ethvert frokostbord.

Faglitteratur

Der er herunder et bredt udbud af faglitteratur om såvel oldtid, nyere tids lokalhistorie og astronomi. Mange titler forhandles kun på Kroppedal Museum.